Fejlődés

Sukoró, 18 Celsius fok (RPIn nem tudom máshogy beírni) majdnem egyenletesen zárt, alacsony felhőzet, szélcsend.

Probléma
A blog előtti időben, de úgy gondoltam, hogy lazítás, feltöltődés lesz az idei év. Hogy idén az eddig elért dolgokat élvezem. Azt hiszem, mindenki tudja, hogy nem ez történt. Szabálykövető vagyok, és a helyzet kevés teret adott azoknak a dolgoknak, amik engem nyáron feltöltenek: A MARADJ OTTHON, KEVESEBB ADRIA, (drágább Balaton), hogy a lerobbant Velencei-tóról ne is beszéljek, és a vitorlázási lehetőségek beszűkülése más kifutást adott a dolgoknak.

Reakcióm
Belefeküdtem a céges munkába, megtanultam egy programozási nyelvet, és írtam benne egy vitorlázós appot. Újra kezdtem írni egy régi programrendszeremet (rettentő kíváncsi vagyok, kész lesz-e idén, pedig az a terv), és tovább tanulom azt is, hogyan kell hatékonyan befektetni a pénzem. Mindemellett életmódváltást tervezek, hogy ne akárhogy éljem túl ezt az időszakot.

Ha tanulságot keresek, akkor az az, hogy ne várjuk el a jót, ne ragaszkodjunk a terveinkhez és találjuk meg az örömet abban, amink van.
Ez nem önáltatás, a héten többször elértem a flow állapotot vezetés közben, amikor nem siettem. Néztem az ősziesbe forduló környezetet, hallgattam a zenét. Az a helyzet, hogy elég jó életem van, ha nem ragaszkodok az elérhetetlenhez.